The Marldon Residential

This project began in 2019 when our clients approached us with a vision of converting their garage space. We transformed the area into a bar, living, gym & gaming area complete with an underfloor wine cellar.

Soon after the garage transformation, we were invited back to begin developing a design for the master bedroom & en suite. This design features bespoke joinery, panelling & built-in wardrobes. Hand-picked fabrics from the cushions to the curtains, and a superbly calm colour palette to compliment the accessories.

The lounge, hallway and dining room were designed with the intention of creating a warm & cosy space whilst still maintaining a functional standard. Bespoke joinery and panelling was included on each surface in this space. The colour palettes were chosen to suit each space, whilst slightly varying from one room to the next.